اتوماسیون صنعتی

موتور های براشلس از موتور های براش پیچیده تر هستند و می توان گفت نسخه پیشرفته و کامل شده مدل قبلی هستند. آرمیچر داخل استاتور در مدل براش، می چرخد، اما در موتور های براشلس ثابت است.

ممکن است این اتصال کوتاه، در خازن الکتروموتور باشد. در غیر این صورت موتور به صورت کامل سوخته است.

برای اینکه محور الکتروموتور سه فاز به حرکت در بیاید بایستی همواره محور با سرعتی کمتر از فرکانس منبع تغذیه اعمالی به الکتروموتور بچرخد. در غیر این صورت میدان متعادل کننده های در روتور ایجاد نخواهد شد. استفاده از این نوع الکتروموتور صنعتی در کاربردهای ترکشن نظیر لوکوموتیوها، که در آن به موتور ترکشن آسنکرون معروف است، روز به روز در حال افزایش است.

سیم پیچی دینام های مختلف با کلاف بندی متنوع، با هم فرق دارد. در نتیجه سربندی موتور دینام مورد نظر را مشخص کنید.

معمولا در مواردی که نیاز به جریان ثابت وجود دارد، مانند فن و کویل ها، از این نوع موتور استفاده می شود. مزایا و معایب کلی این نوع موتور الکتریکی، به صورت زیر است:

به همین دلیل این نوع موتور های الکتریکی بیشترین استفاده را در سنگ شکن ها، آسیاب ها، جرثقیل و صنایع سیمان و فولاد دارند.مزایای الکتروموتور آسنکرون روتور سیم پیچ شامل قابلیت استارت های زیاد زیر بار، تنظیم جریان استارتر، گشتاور بالا و ایجاد گرما در خارج از استارتر می باشد.

مهم ترین عوامل در تعیین قیمت خرید این تجهیزات، شامل موارد زیر می باشند:

میله های روتور الکتروموتور را به این دلیل مورب طراحی می کنند که در تاثیر میدان های استاتور بر روی روتور نوعی هم پوشانی به وجود آید و از لرزش و یا قفل شدن در لحظه استارت جلوگیری به عمل آید.

انرژی الکتریکی با اتصال به تیغه های موجود در ترمینال، الکتروموتور را راه‌اندازی می کند و ممکن است جریان مستقیم یا متناوب تک فاز و سه فاز باشد.

آیا میزان نیرویی که کار شما به آن نیاز دارد برابر با قدرتی است که الکتروموتور عرضه می‌کند؟

با گفتن این مطلب، برخی از روتورها آهن‌ربا دائمی دارند و این استاتور است که هادی‌ها را نگه می‌ دارد.

مراقب باشید که در این نوع دینام ها بهتر است جهت حفظ سلامت آی سی کنترل موتور، این کار را انجام ندهید، اما اگر واقعا این کار ضروری است، باید کلاف سیم پیچ ها با الگوی خاصی جابجا شود.

الکتروموتور ها توانسته اند تحول عظیمی در زندگی بشر به وجود بیاورند؛ در این مقاله قصد داریم تا با انواع الکتروموتور ها و نحوه کارکردشان بیشتر آشنا شویم. الکتروموتور وسیله ای است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند؛ انواع الکتروموتور ها معمولا بر اساس قانون القای فارادی و بر هم کنش میان میدان مغناطیسی موتور و سیم حامل جریان کار میکند.

معمولا سالی یک یا دو بار می توانید الکتروموتور را باز کنید مطالعه از منبع و با فشار باد، گرد و غبار آن را از بین ببرید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “اتوماسیون صنعتی”

Leave a Reply

Gravatar